Minősítések

Minősítések

Minősítések

ISO 9001

Az informatikai rendszerek megfelelő működése kulcsfontosságú tényező a felhasználói szervezetek életében. Emberi élet, gazdasági teljesítmény, versenypozíció múlhat az alkalmazott IT megoldások minőségén.

A T-Systems jogelőd cégei, mint a saját területük vezető szereplői, természetesen tudatában voltak a minőség meghatározó jelentőségének. A minőségügyi rendszer egyes alkotórészei (a beszállítók kiválasztása, a felhasznált komponensek ellenőrzése, továbbá a szervezet, a munkamódszer és a szaktudás fejlesztése) kezdetektől fogva ezen cégek fejlődésének kulcsát jelentették.

Az ISO 9001 minősítés kapcsán egy cégnek azt a képességét kell bizonyítania, hogy az ajánlatadástól kezdve a műszaki tervezésen át a kivitelezés utáni ügyfélszolgálati teendőkig alkalmas a vevő elégedettségének elnyerésére, mert minden fázisban biztosítja a termék és szolgáltatás megfelelő minőségét.

A BCN Rendszerház, az ICON és a KFKI-LNX önállóan is rendelkeztek ISO 9001 tanúsítással. Az egyesülés során létrejött szervezetben a minőségirányítási rendszer működése és működtetése továbbra is kiemelt hangsúly kap, ehhez kapcsolódik folyamataink részletes feltérképezése, rendszeres felülvizsgálata, szükség szerinti javítása, optimalizálása is.

A T-Systems továbbra is a minőség útján jár, hiszen csak a minőségi szolgáltatások felelnek meg a piac igényeinek. A folyamatosan fejlesztett ISO 9001 szerinti minőségügyi rendszerünk eszköz és nem cél partnereink megelégedettségének növelésére.

A T-Systems az ISO 9001 szerint működő cég, tevékenységét az SGS Hungária tanúsította, melyet az UKAS nemzetközi minőségtanúsító szervezet is elismer.

Győződjön meg Ön is arról, hogy a T-Systems valóban minőségi partner!

Hogyan működünk?

Az ajánlatadási, szerződéskötési eljárások újrafogalmazásával célunk az volt, hogy megfelelő, mindig magas színvonalú ajánlatokkal és szerződésekkel szolgáljuk partnereinket. Sokéves gyakorlatunk szerint a megvalósuló rendszerek minősége az ajánlat, illetve szerződés minőségével kezdődik, hiszen ezek garantálják, hogy a vevő azt kapja, amire szüksége van.

Minden egyes anyag, berendezés, amit a T-Systems vásárol és telepít, ellenőrzési fázison megy keresztül, amit idegenáru-ellenőrzésnek nevezünk. Ezzel biztosítjuk, hogy kiszállításra már csak ellenőrzötten működőképes berendezés kerül. Az ellenőrzés a passzív elemek tekintetében viszonylag egyszerű. Az aktív elemekre pontosan szabályozott teszteljárásokat dolgoztunk ki. Segíti munkánkat, hogy állandó, ISO minősített beszállítói partnereink vannak. A nagy bonyolultságú, szoftvervezérelt berendezések (pl. routerek) esetén az idegenáru-ellenőrzés nem terjedhet ki minden funkcionalitás teljes körű tesztelésére, de a tapasztalat szerint erre nincs is szükség, hiszen az alapvető működési tesztek kielégítő biztonsággal felvilágosítást adnak a berendezések működőképességéről.

A szállítás, üzembe helyezés során is keletkezhetnek meghibásodások. Ezek kiszűrése a helyszíni ellenőrzések során történik. A vevő műszaki igényeinek felmérése, a tervezési, átadás-átvételi és egyéb eljárásaink mind azt célozzák meg, hogy csak működő, a vevő igényeinek megfelelő rendszer kerülhessen telepítésre.

ISO 14001 és ISO/IEC 27001

A T-Systems jogelőd cégei teljesítették az ISO 14001 környezetközpontú-, valamint az ISO/IEC 27001 információbiztonsági irányítási rendszer követelményeit is, és hármas, ún. integrált irányítási rendszert működtettek. Ezzel kifejezték elkötelezettségüket a környezet védelme és a környezeti erőforrásokkal való takarékosság mellett, valamint tanúsított módon is igazolták, hogy felelősen bánnak az ügyfeleik, partnereik és munkavállalóik érzékeny, bizalmas adataival.

A T-Systems ezen értékeket továbbra is őrzi, amelyet a SGS Hungária által végzett integrált audit is igazol.

Kapcsolat